Hastanemizde Diyabet Önleme ve Kontrol Programı Düzenlendi.
10 Ocak 2024

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen “Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı” kapsamında hastanemizde diyabetli bireyler ve yakınlarına yönelik ‘Diyabet Okulu’ açıldı. Ayda bir kez düzenlenecek olan programda; İç Hastalıkları Uzmanı, Psikolog, Diyabet Eğitim Hemşiresi, Fizyoterapist ve Diyetisyen tarafından eğitim verilmesi planlandı. Amacımız diyabetli bireylerimizin interaktif katılımını ve hastalık hakkında bilinçlenmesini sağlamaktır. İlki Başhekimi Kader Zeybek Aydoğan öncülüğünde hastanemiz eğitim salonunda bugün düzenlenmiştir. Diyabet Okulu kapsamında eğitim alan kişilere hastanemiz tarafından aldıkları eğitim sonrasında diploma verilmiştir. Diyabet okulumuza katkı sağlayan ve eğitime katılan tüm katılımcılarımıza ve eğitmenlerimize teşekkür ederiz.