Niğde Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek yeni hastanemizin inşaatında incelemelerde bulundu
16 Aralık 2019

Niğde Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek Bor İlçesinde inşaatı devam eden Bor Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Ziyarete Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Sağlık Müdürü Dr.Yılmaz Yücel ve Genel Sekreterimiz Dr. Hidayet Çınar eşlik ettiler.

Genel Sekreterimiz Dr. Hidayet Çınar tarafından hastanenin bütün bölümlerini tek tek gezdirilerek Vali Yılmaz Şimşek’e yerinde bilgiler verildi. Hastane inşaatında sona yaklaşıldığını ifade eden Genel Sekreterimiz Dr. Hidayet Çınar, Bor Devlet Hastanesinin inşaatında herhangi bir aksilik olmazsa ve tıbbi cihaz alımlarında bir sorunla karşılaşılmazsa Ekim ayı içerisinde hizmete vermeye başlayacağını söyledi. Hastanenin akıllı hastane olarak planlanıp yapıldığını ve hizmet vermeye başlamasıyla birlikte Bor halkının modern konforlu bir sağlık tesisine kavuşacağını ifade etti.