Poliklinik Çalışma ve Ziyaret Saatleri

HASTANEMİZ MUAYENE SAATLERİ

09:00 - 12:00
13:30 - 16:00

13.03.2020 TARİHİNDE BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN ALINAN KARAR GEREĞİ, GEÇİCİ OLARAK ZİYARET SAATLERİMİZDE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR!

Bor hasta ziyaret saatleri değişti.jpg

Hastanemiz ziyaret saatlerinde değişiklik yapılmıştır.

Bakanlığımız bünyesinde erken dönemde oluşturulan ‘Koronavirüs Bilim Kurulu’ önerileri doğrultusunda alınan sıkı tedbirlerle hastalığın ülkemize gelişi önemli ölçüde engellenebilmiştir. Bakanlığımız genelgeleri ile yurt genelinde de alınan sıkı tedbirlere ek olarak temasın azaltılmasına yönelik önlemler alınmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilgili genelge doğrultusunda hastanemizde hasta ziyaretleri ile ilgili değişiklikler yapılmıştır.

Bor Devlet Hastanemizde hasta ziyaretlerinin Mart - Nisan ayı boyunca mesai saatleri içerisinde yapılmaması, hasta ziyaretleri 19.00 - 20.00 saatleri arasında yapılacak olup, sadece hastanede yatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tek kişinin ziyaretine izin verilmesi, yoğun bakımlarda ve palyatif bakım servislerinde yatan hasta ziyaretlerinin yasaklanması, hasta refakat hizmetlerinin sınırlı sayıda tutularak mümkünse aynı kişi tarafından sağlanmasıdır.

Belirtilen konularda tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyet ve özeni göstermelerini hastane yönetimi olarak rica ediyoruz.