T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Bor Devlet Hastanesi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Güncelleme Tarihi: 15/07/2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz 2016 Cuma akşamı devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

Millet iradesine ve özgürlüğümüze kasteden, 15 Temmuz akşamı milletimizin kendisini koruması için emanet ettiği silahı, tankı milletine doğrultan, kendi meclisini, emniyet binalarını bombalayan, kendi vatandaşına kurşun sıkan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onların işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz.

15 Temmuz’da darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehitlerimiz bu ülkenin istiklali ve istikbali için canlarından vazgeçtiler. Bu vesile ile 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Vatan, bayrak ve millet uğruna ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor, aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bu ihaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

15 TEMMUZhaber1.png

• 15 TEMMUZhaber1.png