T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Bor Devlet Hastanesi

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü Bor Devlet Hastanesi

Acil servis hariç bütün muayeneler randevu ile yapılacak!

Güncelleme Tarihi: 14/06/2020

Bakanlığımızın yürüttüğü normalleşme sürecinde Bor Devlet Hastanesi’nde randevu ile hasta muayenesine 22 Haziran’da başlanacaktır.  22 Haziran’dan itibaren acil servis hariç bütün muayeneler Alo 182 ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinde yapılacaktır.

Covid-19 nedeniyle hastanede  enfeksiyon riskinin yüksek olması,belli saatlerde ki aşırı yoğunluğu önlemek amacıyla İnternet ve Alo 182 MHRS sistemi ile randevu alınması gerekmektedir. MHRS RANDEVULU HASTA HARİCİNDE randevusuz hasta kabul edilmeyecek olup hastane içerisindeki sıra alma ve “”KİOKS” cihazları kapatılmıştır.(Acil Servisimiz ACİL VAKA Hastalarına hizmet sunmaya devam edecektir.)

Enfeksiyon riskine karşı randevu alarak gelmeniz siz değerli vatandaşlarımızın sağlığı için büyük önem arz etmektedir.

Sağlığınız bizim için değerli.Sağlıklı ve mutlu günler dileğimizle.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Giriş İçin Tıklayınız