2018 Yılı USS Değerlendirmesi
01 Ekim 2019

Sağlıkta Dönüşüm Programı’ nın temel bileşenlerinden biri olan Ulusal Sağlık Sistemi (USS); tüm vatandaşları kapsayan, her bireyin kendi bilgilerine erişebildiği, bireyin doğumundan önce başlayıp tüm yaşamı boyunca sağlığıyla ilgili verilerden oluşan işlevsel bir veri tabanının, yüksek bant genişlikli ve tüm ülkeyi kapsayan bir iletişim omurgasında paylaşılması ve tele-tıp uygulamalarına varan teknolojilerin mesleki pratikte kullanılmasını temel alan elektronik kayıt sistemidir.
Bu çerçevede USS' ne Bor Devlet Hastanesi olarak %100 oranında veri gönderimi gerçekleştirdik, Hastane Çalışanlarımızdan Tıbbi Sekreter Demet AKÇAYIR' a bu başarısından dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan DEĞİRMENCİOĞLU tarafından Teşekkür Belgesi verilmiştir, biz de çalışanımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.